Come build the future with us

We are Label A, the digital product agency. 

We add value by creating impactful digital solutions.

Ons team van 60 A-players ontwikkelt awesome digitale oplossingen die organisaties succesvoller, en de levens van eindgebruikers makkelijker maken. Van het opzetten en vormgeven van totale digitale ecosystemen tot specifieke mobiele apps voor grote multinationals, kleine start-ups en alles er tussenin. Het A-team heeft bergen ervaring in verschillende velden: van technisch concept tot design, van development tot business validatie, van growth hacking tot productstrategie.

​​We zijn uiterst serieus in wat we doen, zitten boven op digitale trends en er is volop ruimte voor innovatie. Hoe serieus we ons werk ook nemen, hoe groot de ambities ook zijn, er is veel ruimte voor ontspanning. Klinkt goed? Join the A-team! 

(🇬🇧🇺🇸 English version available here or change the language at the bottom of the page)

Our Clients

Benefits

25 vakantiedagen

5-day power break

Flexibele werktijden

 Volledige Reiskostenvergoeding

Pensioenregeling

Winstdeling

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 

Gratis lunch & fruit

Label A trip

Biweekly stoelmassage

Your Journey at Label A

#Label A life 

How we roll 💚

Één team, één taak. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam werken we namelijk allemaal aan hetzelfde doel. Onze big, hairy and audacious goal: digitaal impact maken.

Hoe? We streven om het beste te zijn in alles wat we doen. Er is ruimte om fouten te maken, zolang we blijven innoveren en groeien. We geloven dat onze passie en ambitie zorgt voor het beste resultaat van onze klanten. Bijzonder is dat het team direct in contact staat met de klant. We werken namelijk niet voor hen, maar samen met hen. Dit doen we agile en volgens de Scrum methode.

Het maakt niet uit of je een stagiair, newbie of senior bent, iedereen is deel van het Label A-team. Wat er ook gebeurt, we helpen elkaar. 50% van je wakkere staat ben je aan het werk. Daarom is het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Happiness is key! Daarnaast staan communicatie, openheid en kennisdeling bovenaan ons prioriteitenlijstje. Via monthly syncs met je discipline, @here’s op Slack, quarterly updates van het MT tot aan campfires over nieuwe projecten. Engels is the way to go, want naast alle verschillende persoonlijkheden en specialiteiten heeft ons team ook diverse nationaliteiten.

Work hard, play hard. Overdag zijn we hard aan het werk, maar na werktijd is het tijd voor fun. Hacknight, yogales op kantoor, een heuse kroegentocht. Iets leuks bedacht? Er is altijd wel iemand die mee wil. We zijn kritisch en eerlijk, maar we vinden altijd wel een reden om iets te vieren. Tijdens de jaarlijkse tradities zoals de BBQ of de Label A trip, maar ook tijdens een normale kantoordag na een geslaagde release of de start van een nieuwe collega! Ben jij de reden voor ons volgende feestje? 🎉

Label A x COVID-19

Look out for each other is één van onze core values. Dat is in deze tijd nog meer dan anders van belang. We houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM en ons gehele recruitment proces vindt daarom online plaatst. Op beide kantoren zijn maatregelingen getroffen zodat we je op veilige afstand toch een warm welkom kunnen geven. 

Offices

Amsterdam

Max Euweplein 38

1017 MB Amsterdam

Rotterdam

Schiehavenkade 280

3024 EZ Rotterdam

Wil je meer weten over de openstaande vacatures? Meer over het bedrijf? Njailese is de to-go-to-woman voor al je vragen. Nou, niet al je vragen, maar je snapt ons punt. Stuur haar een mail of bel ons. 


Tot snel? 

✉️ jobs@labela.nl

☎️ 010 714 4894 / 020 820 3738

Follow us on Instagram