Android Developer, Rotterdam

Solliciteer nu

Android Developer

Full-time · 40u · Rotterdam

Wil je werken aan Android native apps die impact maken op de levens van de eindgebruikers? En wil je dat doen op een plek waar je jezelf kan ontwikkelen als Android developer en tegelijkertijd de tijd van je leven kan hebben met je collega’s? Dan ben je bij Label A aan het juiste adres.

Bij Label A werk je nauw samen met de PO van klanten zoals Porsche, Check en Greenwheels. Je bent betrokken bij het gehele proces: van concept tot technisch design, van programmeren en testen tot aan het continue verbeteren van het (Scrum) proces. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met 7 andere Android en iOS developers in het mobile team. Zij zijn altijd op zoek naar de laatste technologieën en methodes om te gebruiken, zoals defined layers of architecture, Kotlin, Koin, Applanga en MVI/MVVM. Als team proberen we altijd naar vindingrijke oplossingen te zoeken die zowel het gebruik van de app, als onze workflow nog makkelijker maken. 

Wil je daarbij horen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! 

(🇬🇧🇺🇸 English version available here or change the language at the top right of the page)

Onze stack

 • Kotlin
 • Android Architecture Components
 • Coroutines
 • Koin
 • Retrofit

Wanneer moet je solliciteren?

 • 3+ jaar werkervaring;
 • Kennis van het opzetten van applicaties;
 • Geen probleem met het werken aan bestaande projecten en andermans code;
 • Meer willen doen dan enkel coderen;
 • Enthousiast over Android development en gemotiveerd om samen met ons impactvolle digitale oplossingen te ontwikkelen!

We zoeken Iemand die liefde heeft voor agile app development en high-quality code. Samen werken we hard om het beste resultaat te krijgen, zijn gemotiveerd om elke dag te leren en ons als team te blijven ontwikkelen. Herken jij jezelf hierin? Laat het ons weten in je sollicitatie. 


Wat bieden we jou?

 • Een bruto salaris tussen € 3750,-en € 4500,-;
 • 25 vakantiedagen;
 • Kantoren in het centrum van Amsterdam en met het mooiste uitzicht van Rotterdam;
 • Pensioenregeling;
 • Heel veel leuke extra's zoals vrijdagmiddagborrels en de jaarlijkse BBQ.

Naast natuurlijk de standaard perks, is Label A vooral een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Hulp nodig? Er zijn 60 gepassioneerde A-players die altijd klaarstaan om je te helpen met vragen over technische problemen tot aan de beste nieuwe nummers voor in je playlist. We vertellen je er alles over tijdens het eerste gesprek. 

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe MacBook zitten, als je huidige baas daar mee akkoord gaat natuurlijk!

Heb je een vraag of wil je meer info?
Je kunt altijd Njailese mailen via jobs@labela.nl of bellen op  010 714 4894. 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van het Label A-team! We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start krijg je daarom workshops en coaching. Dat is niet het enige, want elk kwartaal hebben we een recharge om te focussen op wat ons energie geeft en wat onze doelen zijn.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen, samen nieuwe sporten uit te proberen en om te werken aan side projects tijdens onze maandelijkse hack night. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

25 vakantiedagen

Flexibele werktijden

Winstdeling

Pensioen

5 dagen powerbreak

Persoonlijke ontwikkeling