Back-end Developer (Python), Amsterdam

Solliciteer nu

Back-end Developer (Python)

Full-time · 40u · Amsterdam

Wil je werken aan projecten voor klanten zoals Check, Porsche en DPD? En samen met ons ervaren team complexe technische problemen fixen? Kom dan bij Label A werken als onze nieuwste Back-end developer!

Wat ga je doen

Als digital agency hebben we geen eigen product, maar werken we voor verschillende klanten. Als Back-ender ben je verantwoordelijk voor de complete invulling van de dataverwerkingslaag die nodig is om hun product te kunnen ondersteunen. Deze producten variëren van mobiliteitsplatformen tot aan websites met integraties van verschillende bronnen. Die integraties verschillen van een simpele API o.b.v. RESTful tot middleware layer waarin bedrijfslogica ontsloten wordt tot uitdagende algoritmes en query's. Allemaal met het doel om gebruikerservaring zo simpel en positief mogelijk te maken.

Je staat er nooit alleen voor. Eén van onze senior developers neemt je mee in het proces en leert je alles wat je moet weten. Daarnaast werk je, afhankelijk van het project, in een scrum team van 4 tot 8 collega’s van verschillende disciplines (Front-end, Design, Mobile of Data).

Om mee te kunnen komen in het project is het van belang dat je kennis hebt over concepten als design patterns, versiebeheersystemen, query's en uiteraard programmeren. We zoeken geen expert, maar verwachten wel dat je de basis weet. Bij Label A vinden we het namelijk veel belangrijker dat je blij wordt van programmeren, nieuwsgierig genoeg bent om je te verdiepen in de nieuwste technieken en de communicatieve vaardigheden hebt om mee te kunnen komen in het team.  

Het team

Onder leiding van Back-end team lead Alex vormen 11 andere developers het Label A Back-end team. Elke week komen zij digitaal bij elkaar voor een show & tell. Hier wordt iedereen op de hoogte gebracht van alle projecten, maar wordt er ook tijd vrij gemaakt om te bespreken hoe het echt met iedereen gaat. Senior, medior of junior gebruiken we bij Label A alleen voor de SEO, want binnen het team telt elke mening. Je krijgt dan ook vanaf het begin veel verantwoordelijkheid en vrijheid, maar natuurlijk kun je altijd terugvallen op het hele team als je dat nodig hebt!

Onze stack

 • Python
 • Django
 • PostgreSQL
 • ElasticSearch
 • Redis
 • Rabbit MQ
 • AWS SQS
 • Pyramid
 • Wagtail

Wanneer moet je solliciteren?

 • Een relevante afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Informatica;

 • Of minimaal één jaar relevante werkervaring met Python;

 • Zin om toffe dingen te bouwen met ons!

Wat bieden we jou?

Natuurlijk de standaard perks:
 • Een salaris tussen de € 2400,- en € 2900,-o.b.v. 40 uur;

 • 27 vakantiedagen;
 • Pensioenbijdrage bovenop je salaris;
 • Winstdeling per kwartaal;
 • Volledige reiskostenvergoeding en lunch als je op kantoor werkt;
 • Nieuwe MacBook;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Een kantoor in het centrum van Amsterdam en één met het mooiste uitzicht van Rotterdam.
 • Om ervoor te zorgen dat je thuis ook van alle gemakken voorzien bent een jaarlijks bedrag om te besteden aan je home office;
 • Een jaarlijks budget voor training & development;
 • En een maandelijks budget voor well-being (te gebruiken voor bijv. sportabonnementen of massages).

Naast dit alles word je onderdeel van ons awesome team. Label A is een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. We doen veel leuke dingen tijdens en na werk, zoals onze jaarlijkse BBQ en allerlei leuke (online) activiteiten. Je kunt hieronder meer lezen over how we roll of we vertellen je er alles over tijdens je eerste sollicitatiegesprek! 

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk onboard te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee videogesprekken via Google Meet en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe MacBook zitten, als je huidige baas daarmee akkoord gaat natuurlijk!

Wil je meer weten over de vacature? Of meer over het bedrijf? Freya is de go-to-woman voor al je vragen. Nou, niet al je vragen, maar je snapt ons punt.

Stuur haar een appje of bel haar op: 0646177390
Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook: jobs@labela.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

How We Roll 💚

We werken hard en nemen ons werk heel serieus. Alles wat we maken moet goed werken, betrouwbaar zijn en er goed uitzien. Jij bent daarin een belangrijke schakel. Het kunnen projecten zijn voor grote klanten waarmee we veel mensen bereiken, zoals bijvoorbeeld Porsche en Swapfiets. Maar we werken ook voor kleine start-ups die we zelf tof vinden. Hoe druk we ook zijn, er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van het Label A-team! Ook al hebben we kantoren in Amsterdam en Rotterdam, we zijn met alle 60+ A-players één groot team. We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start, krijg je daarom o.a. een scrum training en coaching.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen of samen nieuwe sporten uit te proberen. Ook organiseren we regelmatig interne events, zoals de Table A Cooking Club en Game Nights. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Label A x COVID-19
Look out for each other is één van onze core values. Dat is in deze tijd nog meer dan anders van belang. We houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM en aangezien iedereen voornamelijk vanuit huis werkt, vindt ons gehele recruitment proces daarom online plaatst. Op beide kantoren zijn maatregelen getroffen zodat we je op veilige afstand toch een warm welkom kunnen geven. 

27 vakantiedagen

5 dagen powerbreak

Flexibele werktijden & hybride werken

Volledige vergoeding van je reiskosten

Pensioenregeling

Winstdeling

Jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling

Gratis lunch & fruit

Label A trip

Maandelijks well-being budget