Back-end Developer 40u, Rotterdam

Solliciteer nu

Back-end Developer 40u, Rotterdam

FULL-TIME · ROTTERDAM

Wil je werken aan diverse projecten? Jezelf steeds uitdagen en continu de mogelijkheid krijgen om te groeien? Pak nu deze kans als back-end developer bij Label A in Rotterdam.  

Ons team van 80 A-players werkt aan grote namen zoals Greenwheels, Swapfiets en Porsche. Maar ook voor minder bekende start-ups die klaar zijn om de (digitale) wereld over te nemen. Met een back-end, front-end, mobile en design team, hebben we alles in huis om impactvolle producten te developen. Samen met vijftien mede back-enders, zal je deel worden van het grootste team binnen Label A en werken aan de fundamenten van onze projecten.

Ons doel is echt impact te maken met de producten die we creëren. We willen de leven van onze klanten en die van hun gebruikers een beetje beter maken, op alle mogelijke manieren. “Be eager” is niet voor niets één van onze core values. Bij Label A wil iedereen innoveren en nieuwe dingen ontdekken. Heb je een nieuw idee of een techniek die je graag wilt gebruiken? Ons innovation lab is daar de geschikte plek voor! Are you ready to build the future with us?


Please note that if you are not a citizen from a European state and you do not have a work permit for the Netherlands, you can not apply for this position. 

Jouw specs

Bij Label A zetten we onze projecten op met Python. Heb je nog geen ervaring met Python, maar heb je wel gewerkt met andere programmeertalen - zoals PHP of Java? Dan weet je de basis en leren wij je de rest!

Dit zoeken we in onze toekomstige back-end developer:

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met programmeren;
  • Je bent bekend met (het gebruik van) design patterns. Bij het horen van MVC, Dependency Injection and Event-Driven Architecture gaat er een belletje rinkelen;
  • Je bent geïnteresseerd in microservice patterns;
  • Je bent gefascineerd met het leveren van high-quality code;
  • Je bent gewend te werken met Scrum;
  • Je bent in staat te begrijpen van een klant wilt;
  • Je bent een team player en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Het is een voordeel als je affiniteit hebt met security.

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van de Label A familie! We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start krijg je daarom workshops en coaching. Dat is niet het enige, want elk kwartaal hebben we een recharge om te focussen op wat ons energie geeft en wat onze doelen zijn.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen, samen nieuwe sporten uit te proberen en om te werken aan side projects tijdens onze maandelijkse hack night. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

25 vakantiedagen

Winstdeling

Flexibele werktijden

Volledige reiskosten vergoeding

Pensioen

5 dagen powerbreak

Persoonlijke ontwikkeling

Gratis lunch & fruit

Label A trip!

Tweewekelijkse stoelmassage

Ready to join?

Awesome! Hoe meer je over jezelf vertelt in je sollicitatie, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe Macbook zitten, als je huidige baas daar mee akkoord gaat natuurlijk!

Heb je een vraag of wil je meer info?
Je kunt altijd mailen naar jobs@labela.nl of Freya bellen op +31 (0)6 46 177 390. 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.