UX Director, Rotterdam

Solliciteer nu

UX Director

Full-time · Rotterdam

Label A staat voor design, development en data onder één dak. We zijn specialist in het ontwikkelen van digitale producten. Producten die een belangrijk (zo niet het belangrijkste 😉) onderdeel zijn van de propositie van onze klanten. We willen onze producten naar een hoger niveau tillen, de complete life-cycle van onze producten beheren en doorontwikkelen en dit allemaal zonder de mens uit het oog te verliezen. 

Er staat een hoop, maar er is nog veel meer te doen. Om dit verder vorm te geven, zoeken we een UX Director. Iemand die het team en de klanten kan inspireren, enthousiasmeren en ons Digital Product Design evangelie met verve komt verkondigen!


Wat ga je doen?

 • Je eerste doel is het bepalen van de creatieve visie van Label A. Je durft kritisch te kijken naar wat er nu staat, te innoveren en keuzes te maken met het oog op de toekomst. Staat de visie er? Dan weet je deze te bewaken en over te brengen op het team en onze klanten.
 • Als UX Director sta jij aan het roer van het Design team. Je gaat ervoor zorgen dat iedereen op het juiste project zit, zichzelf kan blijven ontwikkelen en jullie als team blijven groeien. Nu bestaat ons team nog uit vier UX/UI Designers, maar we willen het team graag verder gaan uitbreiden!
 • Van pitch tot aan het opleveren van de MVP. Jij speelt een actieve rol bij het designen van de digitale producten en merken op strategisch niveau.


Wie zoeken we?

 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als UX Designer, waarvan de laatste jaren in een leidinggevende positie;
 • Je hebt een duidelijke visie op Design en bent in staat om vanuit product denken richting een roadmap te bewegen;
 • Jouw creativiteit is een inspiratiebron voor het team en de klant;
 • Je hebt ervaring met het ontwerpen van innovatieve, functionele digitale producten;
 • Je hebt affiniteit met tech en bonuspunten als je kennis hebt van de digital agency wereld.


Wat bieden we jou?

Natuurlijk de standaard perks:

 • 27 vakantiedagen;
 • Pensioenbijdrage bovenop je salaris;
 • Winstdeling per kwartaal;
 • Volledige reiskostenvergoeding en lunch als je op kantoor werkt;
 • Nieuwe MacBook;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Een kantoor in het centrum van Amsterdam en één met het mooiste uitzicht van Rotterdam.
 • Om ervoor te zorgen dat je thuis ook van alle gemakken voorzien bent een jaarlijks bedrag om te besteden aan je home office;
 • Een jaarlijks budget voor training & development;
 • En een maandelijks budget voor well-being (te gebruiken voor bijv. sportabonnementen of massages).

Naast dit alles word je onderdeel van ons awesome team. Label A is een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. We doen veel leuke dingen tijdens en na werk, zoals onze jaarlijkse BBQ en allerlei leuke (online) activiteiten. Je kunt hieronder meer lezen over how we roll of we vertellen je er alles over tijdens je eerste sollicitatiegesprek! 

How We Roll 💚

We werken hard en nemen ons werk heel serieus. Alles wat we maken moet goed werken, betrouwbaar zijn en er goed uitzien. Jij bent daarin een belangrijke schakel. Het kunnen projecten zijn voor grote klanten waarmee we veel mensen bereiken, zoals bijvoorbeeld Porsche en Swapfiets. Maar we werken ook voor kleine start-ups die we zelf tof vinden. Hoe druk we ook zijn, er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van het Label A-team! Ook al hebben we kantoren in Amsterdam en Rotterdam, we zijn met alle 60+ A-players één groot team. We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start, krijg je daarom o.a. een scrum training en coaching.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen of samen nieuwe sporten uit te proberen. Ook organiseren we regelmatig interne events, zoals de Table A Cooking Club en Game Nights. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Label A x COVID-19
Look out for each other is één van onze core values. Dat is in deze tijd nog meer dan anders van belang. We houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM en aangezien iedereen voornamelijk vanuit huis werkt, vindt ons gehele recruitment proces daarom online plaatst. Op beide kantoren zijn maatregelen getroffen zodat we je op veilige afstand toch een warm welkom kunnen geven. 


Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk onboard te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee videogesprekken via Google Meet en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe MacBook zitten, als je huidige baas daarmee akkoord gaat natuurlijk!

Wil je meer weten over de vacature? Of meer over het bedrijf? Freya is de go-to-woman voor al je vragen. Nou, niet al je vragen, maar je snapt ons punt.

Stuur haar een appje of bel haar op: 0646177390
Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook: jobs@labela.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

27 vakantiedagen

5-daagse powerbreak

Flexibele werktijden & hybride werken

Volledige vergoeding van je reiskosten

Pensioenregeling

Winstdeling

Jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling

Gratis lunch & fruit

Label A trip!

Maandelijks well-being budget