Front-end (afstudeer)stage

Solliciteer nu

Front-end (afstudeer)stage

INTERNSHIP · AMSTERDAM

Wil jij tijdens je stage werken aan digitale producten voor klanten zoals Porsche, Greenwheels en Swapfiets? Vanaf september zijn wij voor ons Amsterdamse kantoor weer op zoek naar een Front-end stagiair!

Label A is een Digital Product development Agency met kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Ongeveer 75 A-players werken hier iedere dag vol enthousiasme aan allerlei toffe projecten. Onze werkwijze is agile met een sterke focus op wat de meeste waarde oplevert voor onze klanten en hun eindgebruikers. We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard!

Tijdens je meeloop stage ga je meedraaien met de sprints, doe je mee met de Daily Standups en ga je mee naar demo’s. Natuurlijk begrijpen we dat je als stagiair nog niet alles weet, maar we zoeken wel iemand die laat zien alles te willen leren. Er zal alle tijd zijn voor begeleiding door je buddy. Daarnaast zijn veel Label A’ers die na hun stage zijn blijven hangen, dus zij kunnen je als ervaringsdeskundige ook altijd helpen!

Naast alle technische kennis vinden we het bij Label A ook belangrijk dat je in het team past. We vinden het belangrijk onszelf te ontwikkelen en helpen elkaar graag. We vieren onze succes met confetti, maar leren ook van onze fouten door elk kwartaal aan elkaar feedback te vragen. Na het werk blijven we graag langer om nog even te gamen, samen te sporten of nog iets te drinken!

Jouw specs

Om stage te kunnen lopen bij Label A volg je een relevante opleiding en bezit je al enige (technische) kennis. Als student ben je volop bezig met jezelf ontwikkelen, dus wij verwachten echt niet dat je alles al weet maar wel dat je eager bent om alles te willen leren!

Jij:

  • hebt kennis van React en Redux;
  • weet de basisprincipes van de Scrum methode;
  • kunt goed communiceren en vindt het niet erg om het initiatief te nemen;
  • hebt een portfolio of GitHub met toffe (school)projecten.


Verder herken jij je helemaal in onze core values:

  • Be eager;
  • Strive for fulfillment;
  • Love what you do;
  • Look out for each other.

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Bij Label A werken ongeveer 80 A-players verdeeld over onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Het Front-end team bestaat uit 13 developers. Daarnaast hebben we o.a. een Back-end, Mobile, Design, UX-research en Data team. We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. 

Iedereen is onderdeel van het Label A team! We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start krijg je daarom workshops en coaching. Dat is niet het enige, want je krijgt een buddy die je zowel technische als algemene vragen kan stellen.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen, samen nieuwe sporten uit te proberen en om te werken aan side projects tijdens onze maandelijkse hack night. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Flexible werktijden

Stagevergoeding

Workshops zoals een Scrum training

Gratis lunch & fruit

Tweewekelijkse stoelmassage

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken en een technische opdracht in beslag nemen. Voor je het weet zit je achter je MacBook aan je stageopdrachten te werken!

Heb je een vraag of wil je meer info?
Je kunt altijd mailen naar jobs@labela.nl of Freya bellen op +31 (0)6 46 177 390.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.