Front-end developer 40h, Rotterdam

Solliciteer nu

Front-end developer

FULL-TIME · ROTTERDAM

Label A zoekt een Front-end developer! Binnen deze rol krijg je ‘the best of both worlds’: alle perks van werken bij een digital agency en de kans om te werken applicaties die door duizenden mensen gebruikt wordt

Impact maken en waarde toevoegen met alles wat we doen, daar staat Label A voor. Op dit moment werken er ongeveer 75 A-players in Amsterdam en Rotterdam elke dag hard om dit waar te maken. Jij wordt deel van een hecht team van 10 andere Front-end developers. Met dit team, en de rest van de Label A, ga je bouwen aan applicaties voor klanten zoals Greenwheels, HUUB, Porsche, Swapfiets en Jobner.

Binnen het Front-end team is de balans tussen innovatie en stabiliteit het uitgangspunt tijdens de ontwikkeling van de digitale producten. De projecten van onze klanten waar je aan gaat werken blijven namelijk minimaal vijf jaar online. Tijdens de maandelijkse syncs komt het team samen om elkaar een update te geven, maar ook om van elkaar te leren. Je krijgt namelijk alle ruimte om nieuwe technieken te leren en de syncs zijn het perfecte moment om dit met de rest te delen.

Dit is hoe je dag eruit gaat zien

Een dag begint met een stand-up, waarin je samen met je Scrum team bespreekt hoe je ervoor staat. Als digital agency werken we voor verschillende klanten, dus ontzettend veel afwisseling! We werken met zelfsturende, multidisciplinaire teams die meestal bestaan uit Label A'ers, maar af en toe werk je ook samen met externe back-enders of designers. Saai zal het dus niet zijn!

Jouw specs

Herken jij je in de volgende specs? Dan ben jij de aanvulling voor het team waar we naar op zoek zijn!

  • Je vindt het een uitdaging om een duurzame samenwerking op te bouwen met de klant. Je bent in staat om een extern team mee te nemen in onze way of working en jouw kennis en kunde over te brengen;
  • Je bent gek op techniek, maar met dat als basis wil je je graag breder ontwikkelen op het gebied van consultancy en projectmanagement. JIj wijst de klant de weg en weet hen te overtuigen van wat de beste keuzes zijn;
  • Je bent iemand met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel waardoor je echt de lead kan nemen in dit project en zelfstandig kan werken, maar daarnaast ben je niet bang is om hulp te vragen aan het team (want die staan natuurlijk voor je klaar!

Verder zoeken we iemand die:
  • Minimaal 2 jaar werkervaring heeft (of minder als je vindt dat je het niveau hebt van een medior developer);
  • Denkt en werkt op HBO-niveau of hoger;
  • Uitgebreide ervaring heeft met, of expert is op het gebied van React;
  • Communicatief vaardig is;
  • Positief in het leven staat.

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van de Label A familie! We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start krijg je daarom workshops en coaching. Dat is niet het enige, want elk kwartaal hebben we een recharge om te focussen op wat ons energie geeft en wat onze doelen zijn.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen, samen nieuwe sporten uit te proberen en om te werken aan side projects tijdens onze maandelijkse hack night. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

25 vakantiedagen

Winstdeling

Flexibele werktijden

Volledige reiskosten vergoeding

Pensioen

5 dagen powerbreak

Persoonlijke ontwikkeling

Gratis lunch & fruit

Label A trip!

Tweewekelijkse stoelmassage

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe Macbook zitten, als je huidige baas daar mee akkoord gaat natuurlijk!

Heb je een vraag of wil je meer info?
Je kunt altijd mailen naar jobs@labela.nl of Freya bellen op +31 (0)6 46 177 390.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.