Front-end stage: React (Native) Developer

Solliciteer nu

Front-end stage: React (Native) Developer

INTERNSHIP · ROTTERDAM

Wil jij werken aan een React Native app die dagelijks gebruikt wordt? Dat kan! Vanaf volgend schooljaar zoeken wij een Front-end stagiair die de #Recharge app verder gaat ontwikkelen.

Bij Label A is ons doel het ontwikkelen van impactvolle digitale oplossingen voor onze klanten. En het is natuurlijk nog leuker als we die eindproducten ook zelf kunnen gebruiken! Samen met #Recharge hebben wij vorig jaar een app ontwikkeld voor hun mental health programma. Elk kwartaal gebruiken wij bij Label A deze app tijdens de Recharge week. Tijdens deze week focussen wij ons op gezondere voeding, meer sporten en onze doelen. Vanaf september staan er weer sprints op de planning om de app te verbeteren en uit te breiden door bijvoorbeeld een chatfunctie te integreren.

Als stagiair ga je samen met één van onze developers werken aan nieuwe features voor deze app. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zal o.a. zelf contact hebben met de klant over welke werkzaamheden je gaat oppakken. Tijdens je stage krijg je alle ruimte om je kennis over React en React Native verder te ontwikkelen en zal je natuurlijk deelnemen aan alle activiteiten van het Front-end team zoals teambuilding activiteiten, kennissessies en workshops.

Kortom, wil je écht leren hoe het is om bij een digital product development agency te werken? Solliciteer dan snel via de ‘apply now’ knop onderaan de pagina.

Jouw specs

Om stage te kunnen lopen bij Label A volg je een relevante opleiding en bezit je al enige (technische) kennis. Als student ben je volop bezig met jezelf ontwikkelen, dus wij verwachten echt niet dat je alles al weet maar wel dat je eager bent om alles te willen leren!

Jij:

  • hebt kennis van React en Redux en wilt je tijdens je stage focussen op React Native;
  • weet de basisprincipes van de Scrum methode;
  • kunt goed communiceren en vindt het niet erg om het initiatief te nemen;
  • hebt een portfolio of GitHub met toffe (school)projecten.


Verder herken jij je helemaal in onze core values:

  • Be eager;
  • Strive for fulfillment;
  • Love what you do;
  • Look out for each other.


Onze voorkeur gaat uit naar een stagiair die in augustus begint. Wij kunnen je dan alles leren over React Native en de werking van de #Recharge app, zodat je in september gelijk mee kan draaien in de sprints. 

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Bij Label A werken ongeveer 80 A-players verdeeld over onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Het Front-end team bestaat uit 13 developers. Daarnaast hebben we o.a. een Back-end, Mobile, Design, UX-research en Data team. We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. 

Iedereen is onderdeel van het Label A team! We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start krijg je daarom workshops en coaching. Dat is niet het enige, want je krijgt een buddy die je zowel technische als algemene vragen kan stellen.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen, samen nieuwe sporten uit te proberen en om te werken aan side projects tijdens onze maandelijkse hack night. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Flexible werktijden

Stagevergoeding

Workshops zoals een Scrum training

Gratis lunch & fruit

Tweewekelijkse stoelmassage

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken en een technische opdracht in beslag nemen. Voor je het weet zit je achter je MacBook aan je stageopdrachten te werken!

Heb je een vraag of wil je meer info?
Je kunt altijd mailen naar jobs@labela.nl of Freya bellen op +31 (0)6 46 177 390.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.