(Afstudeer-) stage

Solliciteer nu

(Afstudeer-) stage

INTERNSHIP · AMSTERDAM & ROTTERDAM

Zoek jij nog een tof bedrijf om stage te lopen of af te studeren? Dat kan bij Label A!

Wil jij graag vol aan de bak in een jong en gezellig team? Bij Label A kun je al je skills laten zien en tegelijkertijd veel leren van ons A-team.

Interesse? Laat je gegevens achter via de 'apply' knop onderaan de pagina, en wij laten je zo snel mogelijk weten of we plek hebben en of we je een gepaste stageplek of -opdracht kunnen geven.

Inmiddels hebben we al een aantal stagiaires gevonden voor de komende periode en we zijn op dit moment nog op zoek naar:

- een Mobile (iOS of Android) stagiair in Amsterdam
- een Back-end stagiair in Amsterdam

Jouw specs

Om stage te kunnen lopen bij Label A volg je een relevante opleiding en bezit al enige (technische) kennis. Je kunt op de verschillende discipline pagina's zien welke tools en frameworks de teams gebruiken! 

Verder herken jij je helemaal in onze core values:

  • Be eager
  • Strive for fulfillment
  • Love what you do
  • Look out for each other

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van de Label A familie! We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start krijg je daarom workshops en coaching. Dat is niet het enige, want elk kwartaal hebben we een recharge om te focussen op wat ons energie geeft en wat onze doelen zijn.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen, samen nieuwe sporten uit te proberen en om te werken aan side projects tijdens onze maandelijkse hack night. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Flexibele werktijden

Stagevergoeding

Persoonlijke ontwikkeling

Gratis lunch & fruit

Tweewekelijkse stoelmassage

Ready to join?

Awesome! Hoe meer je over jezelf vertelt in je sollicitatie, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken en een technische opdracht in beslag nemen. Voor je het weet zit je achter je MacBook aan je stageopdrachten te werken!

Heb je een vraag of wil je meer info?
Je kunt altijd mailen naar jobs@labela.nl of Freya bellen op +31 (0)6 46 177 390.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.