Junior Back-end Developer, Amsterdam

Solliciteer nu

Junior Back-end Developer

Full-time · 40u · Amsterdam

Wil je werken aan projecten voor klanten zoals Check, Porsche en DPD? En samen met ons ervaren team complexe technische problemen fixen? Kom dan bij Label A werken als onze nieuwste back-end developer!

Wat ga je doen

Als digital agency hebben we geen eigen product, maar werken we voor verschillende klanten. Als Back-ender ben je verantwoordelijk voor de complete invulling van de dataverwerkingslaag die nodig is om hun product te kunnen ondersteunen. Deze producten variëren van mobiliteitsplatformen tot aan websites met integraties van verschillende bronnen. Die integraties verschillen van een simpele API o.b.v. RESTful tot middleware layer waarin bedrijfslogica ontsloten wordt tot uitdagende algoritmes en queries. Allemaal met het doel om gebruikerservaring zo simpel en positief mogelijk te maken.

Je staat er nooit alleen voor. Eén van onze senior developers neemt je mee in het proces en leert je alles wat je moet weten. Daarnaast werk je, afhankelijk van het project, in een scrum team van 4 tot 8 collega’s van verschillende disciplines (Front-end, Design, Mobile of Data).

Om mee te kunnen komen in het project is het van belang dat je kennis hebt over concepten als design patterns, versiebeheersystemen, queries en uiteraard programmeren. We zoeken geen expert, maar verwachten wel dat je de basis weet. Bij Label A vinden we het namelijk veel belangrijker dat je blij wordt van programmeren, nieuwsgierig genoeg bent om je te verdiepen in de nieuwste technieken en de communicatieve vaardigheden hebt om mee te kunnen komen in het team.  

Het team

Onder leiding van Back-end team lead Alex vormen 11 andere developers het Label A Back-end team. Elke week komen zij digitaal bij elkaar voor een show & tell. Hier wordt iedereen op de hoogte gebracht van alle projecten, maar wordt er ook tijd vrij gemaakt om te bespreken hoe het echt met iedereen gaat. Senior, medior of junior gebruiken we bij Label A alleen voor de SEO, want binnen het team telt elke mening. Je krijgt dan ook vanaf het begin veel verantwoordelijkheid en vrijheid, maar natuurlijk kun je altijd terugvallen op het hele team als je dat nodig hebt!

Onze stack

 • Python
 • Django
 • PostgreSQL
 • ElasticSearch
 • Redis
 • Rabbit MQ
 • AWS SQS
 • Pyramid
 • Wagtail

Wanneer moet je solliciteren?

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Informatica;

 • Of minimaal één jaar relevante werkervaring met Python;

 • Zin om toffe dingen te bouwen met ons!

Wat bieden we jou?

 • Een brutosalaris tussen € 2400,- en € 2900,- o.b.v. 40 uur;
 • 25 vakantiedagen;
 • Kantoren in het centrum van Amsterdam en met het mooiste uitzicht van Rotterdam;
 • Pensioenregeling;
 • Heel veel leuke extra's zoals vrijdagmiddagborrels en de jaarlijkse BBQ.

Naast natuurlijk de standaard perks, is Label A vooral een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Hulp nodig? Er zijn 60 gepassioneerde A-players die altijd klaarstaan om je te helpen met vragen over technische problemen tot aan de beste nieuwe nummers voor in je playlist. We vertellen je er alles over tijdens het eerste gesprek. 

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe MacBook zitten, als je huidige baas daar mee akkoord gaat natuurlijk!

Heb je een vraag of wil je meer info?
Je kunt altijd Njailese mailen via jobs@labela.nl of bellen op  010 714 4894. 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van het Label A-team! Ook al hebben we kantoren in Amsterdam en Rotterdam, we zijn alle 60 A-players één groot team. We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start krijg je daarom workshops en coaching. Dat is niet het enige, want elk kwartaal hebben we een health week om te focussen op wat ons energie geeft en wat onze doelen zijn.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen, samen nieuwe sporten uit te proberen en om te werken aan side projects tijdens onze maandelijkse hack night. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Label A x COVID-19
Look out for each other is één van onze core values. Dat is in deze tijd nog meer dan anders van belang. We houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM en aangezien iedereen vanuit huis werkt vindt ons gehele recruitment proces daarom online plaatst. Op beide kantoren zijn maatregels getroffen zodat we je op veilige afstand toch een warm welkom kunnen geven. 

25 vakantiedagen

Flexibele werktijden

Winstdeling

Pensioen

5 dagen powerbreak

Persoonlijke ontwikkeling