Junior Front-end Developer, Rotterdam

Solliciteer nu

Junior Front-end Developer

Full-time · 40u · Rotterdam

Klaar om je eerste stappen te zetten binnen je carrière als Front-end Developer? Bij Label A ga je werken aan maatwerk (web) applicaties voor klanten zoals Rocycle, Van Oord en FIGO. Dit doe je natuurlijk niet alleen! 
Je bent onderdeel van het hechte Front-end team en werkt in multidisciplinaire teams. Kom jij ons Front-end team versterken? Lees hieronder wat je kunt verwachten. 

(🇬🇧🇺🇸 English version available here)

Wat ga je doen?

 • Je gaat samenwerken met multidisciplinaire teams van Scrum Masters, Back-end, Design en Mobile. Zoals je ziet, geen Project Managers. Die hebben we bij Label A niet. Hierdoor heb je zelf nauw contact met de klant, zonder tussenpersoon.
 • Je werkt met React, ons vaste framework voor alle projecten. Daarnaast ga je aan de slag met we React Native, NextJS, Gatsby, TypeScript en Styled-components. Nog niet zoveel ervaring? Geen probleem, we hebben genoeg kennis in huis om je hiermee te begeleiden!
 • Vanaf dag één ben je een volwaardig lid van het Front-end team. Om je niet gelijk in het diepe te gooien, krijg je een buddy die je wegwijs maakt in het Label A leven en met wie je meeloopt tijdens je eerste project. 

Wie zoeken we?

 • Je hebt een Hbo-opleiding afgerond richting CMGT, CMD of Informatica;

 • De basis van React heb je onder de knie;
 • Aan de hand van een aantal projecten uit je portfolio kun je ons jouw skills laten zien;
 • Front-end is niet alleen je werk, maar ook in je vrije tijd ben je bezig met wat er in de Front-end wereld speelt en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

Denk jij dat je het in je hebt om de nieuwe A-player te worden? Solliciteer! We gaan graag met je in gesprek.


Wat bieden we jou?

Natuurlijk de standaard perks:

 • Een salaris tussen de €2400,- en €2700,- o.b.v. 40 uur;

 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenbijdrage bovenop je salaris;
 • Winstdeling per kwartaal;
 • Volledige reiskostenvergoeding en lunch als je op kantoor werkt;
 • Nieuwe MacBook;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Een kantoor in het centrum van Amsterdam en één met het mooiste uitzicht van Rotterdam.
 • Om ervoor te zorgen dat je thuis ook van alle gemakken voorzien bent een jaarlijks bedrag om te besteden aan je home office;
 • Een jaarlijks budget voor training & development;
 • En een maandelijks budget voor well-being (te gebruiken voor bijv. sportabonnementen of massages).

Naast dit alles word je onderdeel van ons awesome team. Label A is een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. We doen veel leuke dingen tijdens en na werk, zoals onze jaarlijkse BBQ en allerlei leuke (online) activiteiten. Je kunt hieronder meer lezen over how we roll of we vertellen je er alles over tijdens je eerste sollicitatiegesprek! 

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk onboard te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee videogesprekken via Google Meet en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe MacBook zitten, als je huidige baas daar mee akkoord gaat natuurlijk!

Heb je een vraag of wil je meer info? Je kunt altijd Njailese mailen via jobs@labela.nl of bellen op 010-714 4894.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van het Label A-team! Ook al hebben we kantoren in Amsterdam en Rotterdam, we zijn alle 60 A-players één groot team. We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start krijg je daarom workshops en coaching. Dat is niet het enige, want elk kwartaal hebben we een health week om te focussen op wat ons energie geeft en wat onze doelen zijn.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen, samen nieuwe sporten uit te proberen en om te werken aan side projects tijdens onze maandelijkse hack night. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Label A x COVID-19
Look out for each other is één van onze core values. Dat is in deze tijd nog meer dan anders van belang. We houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM en aangezien iedereen vanuit huis werkt, vindt ons gehele recruitment proces daarom online plaatst. Op beide kantoren zijn maatregels getroffen zodat we je op veilige afstand toch een warm welkom kunnen geven. 

25 vakantiedagen

Flexibele werktijden

Winstdeling

Pensioen

5 dagen powerbreak

Persoonlijke ontwikkeling