Meeloop- of afstudeerstage, Rotterdam

Solliciteer nu

Meeloop- of afstudeerstage, Rotterdam

Internship · Rotterdam

Vanaf volgend jaar hebben wij weer plek voor een aantal stagiaires! Wil jij meer ervaring op doen met echte projecten? Dan zit je bij ons aan het goede adres.

Als digital agency werken we bij Label A voor grote namen zoals Swapfiets en Porsche, maar ook voor kleinere start-ups met toffe, innovatieve ideeën. In totaal hebben we ongeveer 65 medewerkers, voornamelijk developers. Als stagiair word je niet alleen deel van het team van je discipline, maar ook deel van een scrum team. Je gaat namelijk écht meewerken aan de projecten. Je doet dit niet alleen. Je krijgt een buddy waarbij je altijd terecht kunt met je al je vragen!

Natuurlijk zal je tijdens je stage niet alleen maar aan het werk zijn. Er zitten namelijk nog wat leuke extra perks aan een stage bij Label A. Naast leuke (online) activiteiten en een kast vol snacks op kantoor kun je tijdens de pauze gamen en krijg je een mooie stagevergoeding. 

Jouw specs

Bij Label A hebben we 4 core values. Iedereen van het A-team heeft deze ergens in zich en als stagiair verwachten we dit ook van jou!

  • Be eager: We verwachten niet dat je alles weet, maar wel dat je alles wil leren!
  • Strive for fulfillment: Ons doel is impact maken en dat kan niet als je niet het best mogelijke resultaat wilt neerzetten.
  • Love what you do: Als je fulltime aan de slag gaat, zorg er dan voor dat het is iets waar je gelukkig van wordt.
  • Look out for each other: We geloven erin dat je als individu ver kan komen maar als team nog veel meer kan bereiken!

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van de Label A familie! We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start krijg je daarom workshops en coaching. Dat is niet het enige, want elk kwartaal hebben we een health week om te focussen op wat ons energie geeft en wat onze doelen zijn.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen, samen nieuwe sporten uit te proberen en om te werken aan side projects tijdens onze maandelijkse hack night. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

25 vakantiedagen

Winstdeling

Flexibele werktijden

Volledige reiskosten vergoeding

5 dagen powerbreak

Persoonlijke ontwikkeling

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe Macbook zitten, als je huidige baas daar mee akkoord gaat natuurlijk!

Heb je een vraag of wil je meer info?
Je kunt altijd mailen naar jobs@labela.nl of Freya bellen op +31 (0)6 46 177 390.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.