Scrum Master 40u, Amsterdam

Solliciteer nu

Scrum Master

FULL-TIME · AMSTERDAM

Ben jij onze nieuwe Scrum Master? 

Label A voegt al meer dan 10 jaar waarde toe aan de propositie van haar klanten. Hoe? Dit doen we dankzij de ontwikkeling van digitale producten die impact creëren. Samen met 75 A-players, verdeeld over twee kantoren, werken we elke dag aan toffe projecten voor o.a. Greenwheels, Swapfiets en Porsche24. Als Scrum Master wordt het jouw taak het gehele (Scrum) proces te begeleiden. Samen met de teams zorg jij voor digitale producten met impact!

Als dé Scrum Master in Amsterdam krijg je alle vrijheid om je Scrum ervaring in praktijk te brengen en verbeteringen door te voeren zodat Label A zo agile mogelijk te werk gaat. Verhoog jij als ervaren Scrum Master het maximaal te behalen resultaat in een zo efficiënt mogelijke doorlooptijd?

Als groeiende agency weten we heel goed waar we over 10 jaar willen zijn, dan hebben we namelijk 10 van de meest impactvolle digitale oplossingen ontwikkeld. De technische kennis hebben we in huis, maar we zijn er van overtuigd dat we meer uit onze teams kunnen halen. Daarom hebben we jou nodig! 

Note: For the role as Scrum Master, we’re looking for a fluent Dutch speaker.

Wat ga je doen?

Je bent van a tot z betrokken bij het gehele proces, waardoor je een brug kan slaan tussen alle teamleden en de klant. Je faciliteert de Scrum events zoals de Daily Standup, Sprint Review en Retrospective. Verder coach je naast het Label A team ook de Product Owner (PO). Jij staat constant met hem of haar in contact en zorgt ervoor dat Label A en de klant altijd met elkaar in verbinding staan.

Je krijgt als Scrum Master veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt zelfstandig in je eigen kantoor, maar kunt samen met je counterpart in het andere kantoor sparren over hoe jullie de processen binnen Label A kunnen verbeteren. Daarnaast werk je nauw samen met de Office Leads die het accountmanagement gedeelte met de klanten op zich nemen. 

Jouw specs:

Jij neemt mee:

  • 3-5 jaar werkervaring bij een digital agency;

  • Relevante werkervaring als Scrum Master of een vergelijkbare functie als Digital Project Manager, Customer Success Manager of Digital Producer;
  • Een pre als je jouw Scrum Master certificaat (PSM I) al hebt, anders kun je die via ons behalen;
  • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Een kritische blik en een oog voor het verbeteren van processen.
  • Een pre als je commercieel inzicht hebt en ervaring hebt met proactief en reactief upselling en cross selling bij bestaande klanten.

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van de Label A familie! We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start krijg je daarom workshops en coaching. Dat is niet het enige, want elk kwartaal hebben we een recharge om te focussen op wat ons energie geeft en wat onze doelen zijn.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen, samen nieuwe sporten uit te proberen en om te werken aan side projects tijdens onze maandelijkse hack night. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

25 vakantiedagen

Winstdeling

Flexibele werktijden

Volledige reiskosten vergoeding

Pensioen

5 dagen powerbreak

Persoonlijke ontwikkeling

Gratis lunch & fruit

Label A trip!

Tweewekelijkse stoelmassage

Ready to join?

Awesome! Hoe meer je over jezelf vertelt in je sollicitatie, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe Macbook zitten, als je huidige baas daar mee akkoord gaat natuurlijk!

Heb je een vraag of wil je meer info?
Je kunt altijd mailen naar jobs@labela.nl of Freya bellen op +31 (0)6 46 177 390.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.