Senior iOS Developer, Rotterdam

Solliciteer nu

Senior iOS Developer

Full-time · 40u · Rotterdam

Als Senior iOS Developer bij Label A is en blijf je belangrijkste focus het ontwikkelen van native apps voor onze klanten binnen o.a. Mobility en IoT. Voor ons groeiende Mobile team zoeken we een ervaren iOS developer die daarnaast het contact met de klant op zich wil nemen, de Junior Developers kan coachen en meedenkt aan de toekomst van het Mobile Team. 

Toe aan de volgende stap? Solliciteer dan snel!


Wat ga je doen?

 • Het ontwikkelen en optimaliseren van nieuwe en bestaande iOS apps in Swift;

 • Je werkt samen met je Scrum team bestaande uit Android, Back-end, Design en de klant;
 • Als het nodig is neem je de rol van Project Lead op en houdt samen met de Scrum Master het proces van het project in de gaten;
 • Zonder Project Managers heb je als developer bij Label A direct contact met de klanten;
 • Je deelt je ervaringen tijdens de weekly check-ins en maandelijkse syncs met het Mobile team;
 • Je ondersteunt de Mobile Lead Bennet met het coachen van de minder ervaren developers binnen het team;
 • Je denkt mee aan de standaard iOS/Mobile coding guidelines.

Wat wij zoeken? 

 • Ervaring met Swift en UIKit is een must;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als medior/senior developer;
 • Je bent gewend om zelfstandig projecten op te zetten en samen te werken met verschillende disciplines binnen een Scrum team.
 • Je hebt een proactieve houding;
 • Je bent gewend om de leiding te nemen binnen projecten.

Herken jij jezelf? Dan horen we graag van je!


Wat bieden we jou?

Natuurlijk de standaard perks:

 • 27 vakantiedagen;
 • Pensioenbijdrage bovenop je salaris;
 • Winstdeling per kwartaal;
 • Volledige reiskostenvergoeding en lunch als je op kantoor werkt;
 • Nieuwe MacBook;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Een kantoor in het centrum van Amsterdam en één met het mooiste uitzicht van Rotterdam.
 • Om ervoor te zorgen dat je thuis ook van alle gemakken voorzien bent een jaarlijks bedrag om te besteden aan je home office;
 • Een jaarlijks budget voor training & development;
 • En een maandelijks budget voor well-being (te gebruiken voor bijv. sportabonnementen of massages).

Naast dit alles word je onderdeel van ons awesome team. Label A is een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. We doen veel leuke dingen tijdens en na werk, zoals onze jaarlijkse BBQ en allerlei leuke (online) activiteiten. Je kunt hieronder meer lezen over how we roll of we vertellen je er alles over tijdens je eerste sollicitatiegesprek! 

How We Roll 💚

We werken hard en nemen ons werk heel serieus. Alles wat we maken moet goed werken, betrouwbaar zijn en er goed uitzien. Jij bent daarin een belangrijke schakel. Het kunnen projecten zijn voor grote klanten waarmee we veel mensen bereiken, zoals bijvoorbeeld Porsche en Swapfiets. Maar we werken ook voor kleine start-ups die we zelf tof vinden. Hoe druk we ook zijn, er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van het Label A-team! Ook al hebben we kantoren in Amsterdam en Rotterdam, we zijn met alle 60+ A-players één groot team. We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start, krijg je daarom o.a. een scrum training en coaching.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen of samen nieuwe sporten uit te proberen. Ook organiseren we regelmatig interne events, zoals de Table A Cooking Club en Game Nights. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Mobile team
Samen met de andere iOS- en Android developers vorm je het Mobile team. Het team heeft wekelijks contact met elkaar tijdens de check-ins. Je vormt vaak een duo met één van de Android developers op een project, maar je staat er niet alleen voor want je mede iOS collega's helpen je met de code reviews en eventuele vragen. De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan standaarden, maar iedereen blijft altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en technieken die het team nog beter kunnen maken! 

Label A x COVID-19
Look out for each other is één van onze core values. Dat is in deze tijd nog meer dan anders van belang. We houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM en aangezien iedereen voornamelijk vanuit huis werkt, vindt ons gehele recruitment proces daarom online plaatst. Op beide kantoren zijn maatregelen getroffen zodat we je op veilige afstand toch een warm welkom kunnen geven. 

27 vakantiedagen

5 dagen powerbreak

Flexibele werktijden & hybride werken

Volledige vergoeding van je reiskosten

Pensioenregeling

Winstdeling

Jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling

Gratis lunch & fruit

Label A trip

Maandelijks well-being budget

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe Macbook zitten, als je huidige baas daar mee akkoord gaat natuurlijk!

Wil je meer weten over de vacature? Of meer over het bedrijf? Freya is de go-to-woman voor al je vragen. Nou, niet al je vragen, maar je snapt ons punt.

Stuur haar een appje of bel haar op: 0646177390
Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook: jobs@labela.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.