Open application

Solliciteer nu

Open sollicitatie

FULL-TIME · AMSTERDAM & ROTTERDAM · PUBLICATIE DATUM: MAART 2020

Op dit moment hebben we helaas geen openstaande vacature voor deze functie. Wel enthousiast geworden? Niet getreurd, een open sollicitatie is altijd welkom. 

Label A namelijk groeit hard en we zijn altijd op zoek naar nieuwe, talentvolle team members. Dus als jij denkt dat je een toegevoegde waarde bent voor ons A-team, reageer dan via de 'apply' knop onderaan de pagina. Dan laten wij je het gelijk weten als we een plek vrij hebben!

Jouw specs

De perfecte aanvulling op het team brengt niet alleen technische kennis mee, maar past ook binnen ons team!

Als toekomstige collega herken jij je helemaal in onze core values:

  • Be eager
  • Strive for fulfillment
  • Love what you do
  • Look out for each other

Flexible werktijden

5 dagen powerbreak

Persoonlijke ontwikkeling

Gratis lunch & fruit

Label A trip!

Tweewekelijkse stoelmassage

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk on board te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee gesprekken en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe Macbook zitten, als je huidige baas daar mee akkoord gaat natuurlijk!

Heb je een vraag of wil je meer info?
Je kunt altijd mailen naar jobs@labela.nl of Freya bellen op +31 (0)6 46 177 390.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Label A

Label A is hét bureau voor snelle en innovatieve digitale productontwikkeling. Van strategie, digital product branding & UX design tot en met de technische realisatie. We maken impact met digitale oplossingen die levens van eindgebruikers vergemakkelijken en de ambities van onze opdrachtgevers helpen te realiseren. Het zit in ons DNA om vanaf de eerste seconde waarde toe te voegen.

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus, maar er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van de Label A familie! We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start krijg je daarom workshops en coaching. Dat is niet het enige, want elk kwartaal hebben we een recharge om te focussen op wat ons energie geeft en wat onze doelen zijn.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen, samen nieuwe sporten uit te proberen en om te werken aan side projects tijdens onze maandelijkse hack night. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Lees hier meer over Label A als werkgever.