Tech Recruiter, Amsterdam

Solliciteer nu

Tech Recruiter, Amsterdam

Full-time · Amsterdam

We zoeken een Tech Recruiter die zo goed bij ons team past dat jij als geen ander onze nieuwe collega's kan vinden! 

In 2022 staan er nog grotere projecten, ontzettend toffe nieuwe klanten en samenwerkingen met de andere Ace Agencies op de planning. Zonder team gaat dit niet lukken! Helaas blijft de lijst met openstaande vacatures bij Label A en andere Ace Agencies zoals Off the Record maar groeien en is de ‘war of talent’ heftiger dan ooit. We zijn het zat om met recruitment agencies te werken en zoeken daarom onze eigen inhouse Tech Recruiter.

Als ‘the one and only’ Recruiter ga jij de recruitmentkar trekken. Je krijgt alle vrijheid om je visie in de praktijk te brengen en hier alles op jouw manier op te zetten. Gaan jouw handen jeuken en kun je niet wachten om al die vacatures te vullen? Solliciteer dan direct! 

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele werving- & selectieproces van de intake tot aan het aanbod. Je werkt nauw samen met Managing Director Freya en de team leads en adviseert hen over de juiste recruitmentstrategie. Door jou verloopt de candidate journey vlekkenloos.
 • Sourcen, sourcen, sourcen! Jij bent altijd bezig om potentiële kandidaten te benaderen en krijgt de kandidaten pipeline vol, ongeacht de moeilijkheidsgraad van het profiel. Je weet precies waar je moet zoeken, welke tool je kunt gebruiken en met welke toon je wel reacties krijgt.
 • Label A is onderdeel van Ace, een groep van leading agencies. Als Tech Recruiter van Label A ga je dan ook intensief samenwerken met Ace en hun recruiter. Je wordt ook verantwoordelijk voor het zoeken van kandidaten voor één van onze broertjes of zusjes uit de familie. Naast veel afwisseling, is dit ook een mooie kans. Wellicht dat je in de toekomst namelijk naar Ace kunt doorgroeien om verantwoordelijk te worden voor alle tech recruitment binnen de groep!


Wie zoeken we?

 • Je hebt aantoonbare ervaring als succesvol Tech Recruiter;
 • Kennis van de (internationale) tech arbeidsmarkt is een must. Kennis van de agency wereld is een enorme pré;
 • Je staat stevig in je schoenen en doet er alles aan om het juiste talent binnen te halen;
 • Eigenlijk zijn we gewoon naar iemand op zoek die ons kan overtuigen dat jij de perfecte kandidaat bent!


Wat bieden we jou?

Natuurlijk de standaard perks:

 • 27 vakantiedagen;
 • Pensioenbijdrage bovenop je salaris;
 • Winstdeling per kwartaal;
 • Volledige reiskostenvergoeding en lunch als je op kantoor werkt;
 • Nieuwe MacBook;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Een kantoor in het centrum van Amsterdam en één met het mooiste uitzicht van Rotterdam;
 • Om ervoor te zorgen dat je thuis ook van alle gemakken voorzien bent een jaarlijks bedrag om te besteden aan je home office;
 • Een jaarlijks budget voor training & development;
 • En een maandelijks budget voor well-being (te gebruiken voor bijv. sportabonnementen of massages).

Naast dit alles word je onderdeel van ons awesome team. Label A is een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. We doen veel leuke dingen tijdens en na werk, zoals onze jaarlijkse BBQ en allerlei leuke (online) activiteiten. Je kunt hieronder meer lezen over how we roll of we vertellen je er alles over tijdens je eerste sollicitatiegesprek! 

How We Roll 💚

We werken hard en nemen ons werk heel serieus. Alles wat we maken moet goed werken, betrouwbaar zijn en er goed uitzien. Jij bent daarin een belangrijke schakel. Het kunnen projecten zijn voor grote klanten waarmee we veel mensen bereiken, zoals bijvoorbeeld Porsche en Swapfiets. Maar we werken ook voor kleine start-ups die we zelf tof vinden. Hoe druk we ook zijn, er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van het Label A-team! Ook al hebben we kantoren in Amsterdam en Rotterdam, we zijn met alle 60+ A-players één groot team. We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start, krijg je daarom o.a. een scrum training en coaching.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen of samen nieuwe sporten uit te proberen. Ook organiseren we regelmatig interne events, zoals de Table A Cooking Club en Game Nights. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Label A x COVID-19
Look out for each other is één van onze core values. Dat is in deze tijd nog meer dan anders van belang. We houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM en aangezien iedereen voornamelijk vanuit huis werkt, vindt ons gehele recruitment proces daarom online plaatst. Op beide kantoren zijn maatregelen getroffen zodat we je op veilige afstand toch een warm welkom kunnen geven. 


Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk onboard te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee videogesprekken via Google Meet en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe MacBook zitten, als je huidige baas daarmee akkoord gaat natuurlijk!

Wil je meer weten over de vacature? Of meer over het bedrijf? Freya is de go-to-woman voor al je vragen. Nou, niet al je vragen, maar je snapt ons punt.

Stuur haar een appje of bel haar op: 0646177390
Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook: jobs@labela.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

27 vakantiedagen

5-daagse powerbreak

Flexibele werktijden & hybride werken

Volledige vergoeding van je reiskosten

Pensioenregeling

Winstdeling

Jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling

Gratis lunch & fruit

Label A trip

Maandelijks well-being budget