Technical Support Specialist, Amsterdam

Solliciteer nu

Technical Support Specialist, Amsterdam

Full-time · Amsterdam

Wij zijn Label A. Wij geloven in het ontwikkelen van digital producten die niet alleen onze klanten - maar ook de eindgebruikers raken. Dit doen wij samen met onze diverse 70+ A-maker collega’s! We hebben een klantenportfolio wat bestaat uit Swapfiets, Rocycle, Saints and Stars, Porsche, GoSharing & nog meer. Hiervoor creëren wij killer native applicaties tot aan complete ecosystemen. Bovendien zijn wij onderdeel van “This is Ace,” een collectief van 10 verschillende agencies die elkaar sterk aanvullen op verschillende expertises, binnenkort allemaal onder een prachtig dak(terras) in de Houthavens! 

Wat doen wij?

Wij zien dat de keuzes die tijdens de conceptfase gemaakt worden impact hebben op hetgeen wij ontwikkelen en andersom. We staan bekend als een sterke technische partner met een focus op development. We overtuigen op inhoud. Wij zijn een partner en een mentor voor onze klanten. Door in een vroeg stadium onze klanten uit te dagen en te inspireren stellen we de eindgebruiker & Innovatie voorop; van concept tot executie. Daarnaast zijn wij een organisatie die geeft om het talent dat wij in huis hebben. De keuzes die wij maken, maken we samen.

Wie ben jij?

Als Technical Support Specialist - bewaak jij de digitale ervaringen die wij ontwikkelen. Je hebt affiniteit met IT, Tech & Digital en bent uit nature een mentor wanneer het erop aan komt om werkrelaties bij de hand te nemen en oplossingen voor te dragen. Je bent de steun en toeverlaat van onze klanten. Je houdt ervan om onderzoek te doen, door te vragen en tot de kern van het probleem te komen.

Je gaat secuur te werk, documenteert en logt graag je handelingen en je hebt ondertussen een efficiënte manier van werken voor jezelf ingericht. Hiermee heb je het gevoel dat je “in controle” bent van de taken en tickets die wekelijks ingestuurd worden naar onze helpdesk. Wij vinden samenwerken belangrijk bij Label A en daarom ligt de verantwoordelijkheid om alle technische uitdagingen op te lossen zelden volledig op jouw schouders. Vragen stellen, de kern van de issue vinden, en vooral het begrijpen; Vallen wel onder jouw verantwoordelijkheden. Bovendien ben je in staat zijn om onze klanten naar de juiste oplossing te begeleiden; Of dit nu iets is waarmee wij hen kunnen helpen of iets dat zij gemakkelijk zelf kunnen oplossen. 


Wat ga je doen?

 • Eerstelijns support

 • Monitoren, bewaken van gezondheid van onze digitale producten
 • Medeverantwoordelijk voor de complete lifecycle van onze producten
 • Samenwerken met het Front-end, Back-end, Mobile team & Scrum Team van Label A
 • Bijdragen aan de kennis en ontwikkeling van het team
 • Samenwerken met klanten zoals Rocycle, Gosharing & Porsch

Wat bieden wij?

 • 27 vakantiedagen;
 • Pensioenbijdrage bovenop je salaris;
 • Winstdeling per kwartaal;
 • Volledige reiskostenvergoeding en lunch als je op kantoor werkt;
 • Nieuwe MacBook;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Een kantoor in het centrum van Amsterdam en één met het mooiste uitzicht van Rotterdam.
 • Om ervoor te zorgen dat je thuis ook van alle gemakken voorzien bent een jaarlijks bedrag om te besteden aan je home office;
 • Een jaarlijks budget voor training & development;
 • En een maandelijks budget voor well-being (te gebruiken voor bijv. sportabonnementen of massages).

Naast dit alles word je onderdeel van ons awesome team. Label A is een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. We doen veel leuke dingen tijdens en na werk, zoals onze jaarlijkse BBQ en allerlei leuke (online) activiteiten. Je kunt hieronder meer lezen over how we roll of we vertellen je er alles over tijdens je eerste sollicitatiegesprek! 

How We Roll 💚

We werken hard en nemen ons werk heel serieus. Alles wat we maken moet goed werken, betrouwbaar zijn en er goed uitzien. Jij bent daarin een belangrijke schakel. Het kunnen projecten zijn voor grote klanten waarmee we veel mensen bereiken, zoals bijvoorbeeld Porsche en Swapfiets. Maar we werken ook voor kleine start-ups die we zelf tof vinden. Hoe druk we ook zijn, er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?

Iedereen is onderdeel van het Label A-team! Ook al hebben we kantoren in Amsterdam en Rotterdam, we zijn met alle 60+ A-players één groot team. We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start, krijg je daarom o.a. een scrum training en coaching.

Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen of samen nieuwe sporten uit te proberen. Ook organiseren we regelmatig interne events, zoals de Table A Cooking Club en Game Nights. Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!

Label A x COVID-19
Look out for each other is één van onze core values. Dat is in deze tijd nog meer dan anders van belang. We houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM en aangezien iedereen voornamelijk vanuit huis werkt, vindt ons gehele recruitment proces daarom online plaatst. Op beide kantoren zijn maatregelen getroffen zodat we je op veilige afstand toch een warm welkom kunnen geven. 

27 vakantiedagen

5-daagse powerbreak

Flexibele werktijden & hybride werken

Volledige reiskosten vergoeding

Pensioenregeling

Winstdeling

Jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling

Gratis lunch & fruit

Label A trip

Maandelijks well-being budget

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘apply’ en laat je sollicitatie achter. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter.

Binnen 48 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk onboard te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee videogesprekken via Google Meet en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe MacBook zitten, als je huidige baas daarmee akkoord gaat natuurlijk!

Wil je meer weten over de vacature? Of meer over het bedrijf? Nouha is de go-to-woman voor al je vragen. Nou, niet al je vragen, maar je snapt ons punt. 

Stuur haar jouw vragen op; jobs@labela.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.